ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ  Ο. Α. Σ. Α & ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Τηλ: 210 82 20 296 , FAX: 210 82 11 541 e-mail: somateiooasa@yahoo.gr

Αριθ. Πρωτ:   231/2017                                  Αθήνα 13 Νοεμβρίου 2017

17 Νοέμβρη 1973 – 17 Νοέμβρη 2017

Σαράντα τέσσερα χρόνια πριν, ο Ελληνικός λαός, ένωσε της αγωνιστικές του δυνάμεις με την εξέγερση των φοιτητών του Πολυτεχνείου, ενάντια στην ξενόφερτη χούντα των συνταγματαρχών, που για επτά χρόνια είχε βάλει την χώρα μας στο γύψο.

Με κεντρικό σύνθημα την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και το ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, κατάφεραν με τον αιματοβαμμένο αγώνα τους, την πτώση της χούντας των συνταγματαρχών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, πιστό στις αρχές του, όπως κάθε χρόνο ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ την κατάθεση δάφνινου στεφάνου στο ηρώο του Πολυτεχνείου, την Πέμπτη 16/11/2017 και ώρα 10:00 (αναχώρηση από το Σωματείο), απονέμοντας τον ίστατο φόρο τιμής στους νεκρούς του Πολυτεχνείου, αλλά και όλων των αγωνιστών της εξέγερσης της 17 Νοέμβρη.

Παράλληλα θα επιδοθεί ψήφισμα του Σωματείου μας στην Συντονιστική Επιτροπή των Φοιτητών του Πολυτεχνείου.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μέλη μας, να πάρουν μέρος στην κατάθεση στεφάνου την Πέμπτη 16/11/2017. Αναχώρηση από τα γραφεία του Σωματείου μας ώρα 10:00.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΘΕΟΧ. ΤΑΤΑΡΑΚΗΣ                                             ΚΩΝ. ΠΙΠΕΡΑΣ