ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ

0

Σε συνέχεια της επιστολής μας στο Υπ. Οικονομικών στις 6-4-2021 για την φορολόγηση των αναδρομικών και εφόσον δεν είχαμε καμία απάντηση, επανερχόμαστε με νέα ζητώντας την αυτοτελή φορολόγηση των αναδρομικών με 20% όπως φορολογήθηκαν τα ειδικά μισθολόγια το 2018. Δημοσιεύουμε την επιστολή.

ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΘΕΡΙΝΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ

0

 

 

Λόγω θερινών διακοπών τα γραφεία του Σωματείου μας θα παραμείνουν κλειστά από 18 Ιουλίου έως 27 Αυγούστου 2021. Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι.

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΕΥΧΟΣ 33

0

Εκδόθηκε το περιοδικό τεύχος Νο. 33 και τις προσεχείς ημέρες θα ταχυδρομηθεί στις διευθύνσεις των μελών μας. Μπορείτε να το διαβάσετε εδώ…

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ

Από σήμερα 21 Μαϊου 2021 επαναλειτουργεί η ιστοσελίδα μας. Σχεδόν για ένα μήνα ήταν εκτός λειτουργίας διότι χάκερς είχαν μπεί και την είχαν μολύνει. Έγινε καθαρισμός και αποκατάσταση και έτσι τώρα μπορείτε να ενημερώνεστε.

Σας ενημερώνουμε ότι τα γραφεία του σωματείου μας άνοιξαν, μετά το κλείσιμο λόγω της καραντίνας, οπότε μπορείτε να εξυπηρετείστε κανονικά. Οι ταυτότητες των μελών που είχαν φέρει φωτογραφίες είναι έτοιμες και μπορείτε να τις παραλάβετε. Οι υπόλοιποι που δεν έφεραν  φωτογραφίες μπορούν να τις φέρουν τώρα και να τις παραλάβουν αυθημερόν.

Διαβάστε τις τελευταίες ανακοινώσεις  που δεν μπορέσαμε να δημοσιεύσουμε λόγω του παραπάνω προβλήματος της ιστοσελίδας μας .

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Νο. 32

0

Εκδόθηκε το περιοδικό του Σωματείου μας ”Ο κόσμος των συνταξιούχων στις αστικές συγκοινωνίες”. Διαβάσετε το εδώ…

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

0

     Η διοίκηση του του σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΣΑ έστειλε στις 6 Απριλίου 2021 επιστολή  για την φορολόγηση των αναδρομικών που εισπράξαμε τον Οκτώβριο 2020, (περιόδου Ιουνίου 2015, Μαϊου 2016). Συγκεκριμένα οι επιστολές στάλθηκαν στον Υπ. Οικονομικών  Χρήστο Σταϊκούρα, Υφυπουργό Απόστολο Βεσυρόπουλο  και στον Αναπληρωτή Υπουργό Θεόδωρο Σκυλακάκη.                                                        Ακολουθεί η επιστολή.

 

Πρόσφατα άρθρα