ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΕΥΧΟΣ 37

Εκδόθηκε το τεύχος 37 του περιοδικού του Σωματείου μας. Βρίσκεται στο τυπογραφείο για εκτύπωση και στην συνέχεια θα ταχυδρομηθεί στις διευθύνσεις των μελών μας.  Μπορείτε να το διαβάσετε εδώ…

1η ΜΑΗ

0

ΕΥΧΕΣ – ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

0

Το Δ.Σ του Σωματείου εύχεται σε όλους τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους       ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των εορτών του Πάσχα το Σωματείο θα παραμείνει κλειστό από την Μεγάλη Πέμπτη 20 Απριλίου  έως και την Τρίτη 26 Απριλίου 2022.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ (ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ)

Την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 η εφορευτική επιτροπή μετά την καταμέτρηση των σταυρών, ανακοίνωσε τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν στις 29,30,και 31 Μαρτίου 2022. Αναλυτικά σας παρουσιάζουμε τα ψηφοδέλτια των δύο παρατάξεων με τους σταυρούς προτίμησης καθώς επίσης όλους που εκλέγονται και του αναπληρωματικούς.

1. ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ (Α.Δ.Π)

2. ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (Δ.Α.Σ)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ψηφοφορίας των εκλογών σου Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΣΑ η οποία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 29,30 και 31 Μαρτίου 2022. Ακολούθησε η  καταμέτρηση των ψηφοδελτίων και ευρέθησαν σύνολο ψηφισάντων 1102. Έγκυρα 1091, άκυρα – λευκά 11. Έλαβαν:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ (Α.Δ.Π)  ψήφοι 834, ποσοστό 76,45%

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (Δ.Α.Σ) ψήφοι 257, ποσοστό 23,55%

Οι έδρες κατανέμονται ως εξής: Α.Δ.Π έδρες 8, Δ.Α.Σ έδρες 3.

Θα ακολουθήσει  η καταμέτρηση των σταυρών και η ανάδειξη των εκλεγέντων για την νέα διοίκηση του Σωματείου.                                                                                                  Θα επανέλθουμε εφόσον έχουμε τα τελικά με την σταυροδοσία των εκλεγμένων.