Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020  έγινε το κόψιμο  της πίτας του Σωματείου μας. Η εκδήλωση φέτος  πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο κέντρο FEVER (Λεωφ. Συγγρού & Λαγουμιτζή 25-27). Κάθε χρόνο το κόψιμο της πίτας γινόταν στην επαρχία με ταυτόχρονη ημερήσια εκδρομή. Επειδή υπήρχαν παράπονα από αρκετούς συναδέλφους οι οποίοι δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν στην επαρχία, το Δ.Σ ομόφωνα αποφάσισε για φέτος να γίνει εδώ στην Αθήνα, ούτως ώστε να μπορέσουν και αυτοί που προαναφέραμε να παρευρεθούν. Η συμμετοχή των συναδέλφων ξεπέρασε τα χίλια άτομα. Μετά τις ομιλίες και το κόψιμο της πίτας, ακολούθησε γλέντι με ζωντανή μουσική. Επικεφαλής στο τραγούδι, ήταν ο Δήμος Αναστασιάδης. Σε κάθε τραπέζι υπήρχαν καταστάσεις με τα κερδισμένα δώρα. Να σημειώσουμε εδώ πως η κλήρωση των δώρων πραγματοποιήθηκε  στα γραφεία του Σωματείου, παρουσία πολλών συναδέλφων, την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 στις 12:00. Παρακάτω δημοσιεύουμε την λίστα με τα κερδισμένα δώρα.