Το Σάββατο στις 18 Φλεβάρη 2023 το Σωματείο μας έκοψε την πίτα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Δαλαμανάρα Άργους στην αίθουσα Pantazis Royal.

12 λεωφορεία γεμάτα συναδέλφους αναχώρησαν στις 7:30 το πρωϊ από την Πλατεία Κοτζιά γιά Ναύπλιο. Στο Ναύπλιο παραμείναμε περίπου ένα δίωρο, ήπιαμε το καφεδάκι μας. κάναμε την βόλτα μας στην παραλία και στην συνέχεια φύγαμε για το κέντρο. Φθάνοντας στο κέντρο τακτοποιηθήκαμε στα τραπέζια και αμέσως άρχισε το σερβίρισμα. Περίπου ώρα 13:00 άρχισαν  οι ομιλίες των ομιλητών.

Ο Γεν. Γραμματέας Σπύρος Τσιόστας καλωσόρισε  τους παρευρισκόμενους (συναδέλφους και καλεσμένους), έκανε μία αναδρομή από την τελευταία κοπή πίτας η οποία είχε γίνει το 2020. Αναφέρθηκε στα χρόνια 2021 και 2022 που εξαιτίας του Κορωνοϊού  και των  γνωστών σε όλους απαγορεύσεων,  δεν κόψαμε πίτα και  όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ”φέτος όμως να  που βρισκόμαστε εδώ, είμαστε  υγιείς και πραγματοποιούμε την εκδήλωσή μας, κόβουμε την πίτα μας”.

Ακολούθησε η ομιλία του προέδρου του Σωματείου Κώστα Πιπέρα,   του Αποστόλη Βλασίδη (μέλους του Δ.Σ και της ΔΑΣ), του αντιπροέδρου Χάρη Ταταράκη και χαιρετισμό απεύθυνε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας συνταξιούχων ΟΤΕ Γιώργος Κουτσουμπογιώργος.                                                                           Ο πρόεδρος μας στην συνέχεια έκοψε την πίτα, μοιράσθηκαν τα κομμάτια στα μέλη της διοίκησης του Σωματείου, στην ελεγκτική επιτροπή, στην συντακτική επιτροπή και στους καλεσμένους.                                                                 Μετά το πέρας όλων αυτών ακολούθησε το γλέντι και ο χορός μέχρι τις 17:00. Αναχώρηση εκ νέου  από το κέντρο και επιστροφή στην Αθήνα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της όλης εκδήλωσης η οποία ήταν άψογη. Να είμαστε καλά και του χρόνου να το ξανακάνουμε.