%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b5%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%b4%ce%b1-%cf%83%cf%89%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b5%ce%b9%ce%bf%cf%85

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισες – συνάδελφοι

     Η μετά εκλογών του Σεπτεμβρίου περίοδος, γίνεται συνεχώς όλο και πιο δύσκολη για τους συνταξιούχους. Η πρώτη μείωση των συντάξεων έγινε στην 1-9-2015, για να ενισχυθεί δήθεν ο τομέας τις Υγείας, χωρίς όμως τα χρήματα που μας παρακρατούν να αποδίδονται στην Υγεία. Ακολουθούν όπως δηλώνουν καθημερινά, μέλη τις κυβέρνησης,  νέες μειώσεις  στις συντάξεις από 1-1-2016, που μάλιστα θα είναι και πολύ μεγάλες. Οι εν ενεργεία εργαζόμενοι δεν θα πάρουν ποτέ σύνταξη, με την ανεργία που μαστίζει την χώρα μας και τα όρια ηλικίας στα 67 χρόνια, αλλά και να πάρουν αν φτάσουν εκεί ,θα πάρουν ψίχουλα αφού αλλάζουν τον τρόπο υπολογισμού των νέων συντάξεων.

     Με λίγα λόγια οδηγούν τους συνταξιούχους  στο μαρασμό και την απόγνωση και συνολικά το ασφαλιστικό σύστημα στη διάλυση.

     Κάτω από αυτές τις συνθήκες το Σωματείο μας δεν μπορούσε να μείνει θεατής και πήρε Πρωτοβουλίες  για Αγωνιστικές κινητοποιήσεις σε συνεργασία  με πάρα πολλά Σωματεία του χώρου τις Μεταφοράς αλλά και του ευρύτερου Δημόσιου τομέα.

  Αποφασίσαμε  ομόφωνα, όλες οι συνταξιοδοτικές οργανώσεις  να πραγματοποιήσουμε ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑΣ την Τετάρτη 4-11-2015 και ώρα 10.00 στην πλατεία ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ και σας ΚΑΛΟΥΜΕ να ΔΩΣΕΤΑΙ όλοι  ΜΑΖΙΚΑ  ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟ ΠΑΡΩΝ, ώστε να στείλουμε  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ πώς ΕΝΩΜΕΝΟΙ  θα ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ για όσο χρειαστεί για την αλλαγή αυτής τις πολιτικής. Πρέπει με την συμμετοχή μας ένα μεγάλο ΟΧΙ στα σχέδια τους για νέες περικοπές και έχουμε ΔΙΚΑΙΩΜΑ στη ΖΩΗ , ότι είμαστε άνθρωποι και όχι αριθμοί, ότι δεν είμαστε τα ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ για όλα τους τα προβλήματα.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΣΤΙΣ 4-11-2015 ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 10.00

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ

ΛΕΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

            ΤΑΤΑΡΑΚΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ                                            ΠΙΠΕΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

                          

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ