20161215_172253

Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016, στις 5 η ώρα το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε στα Προπύλαια, ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, για τις “εξαγγελίες ψίχουλα Τσίπρα”!!! διαβάστε την ανακοίνωση του Σωματείου μας, το οποίο διοργάνωσαν Συνταξιοδοτικές Οργανώσεις, Ομοσπονδίες και Σωματεία. Το Σωματείο μας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και πήρε μέρος στην συγκέντρωση.     Στη συνέχεια οι συνταξιούχοι προχώρησαν σε πορεία διαμαρτυρίας που κατέληξε στο Μέγαρο Μαξίμου.
Στο Μέγαρο Μαξίμου έγινε συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπείας των συνταξιούχων και των κυρίων Φλαμπουράρη και Σπίρτζη, ενώ οι διαδηλωτές ζήτησαν σύντομα συνάντηση και με τον πρωθυπουργό. Το Μαξίμου επιφυλάχτηκε να απαντήσει μέχρι τις 15 Ιανουαρίου.

Είχε προηγηθεί η άλλη συμμετοχή μας στην συγκέντρωση της Γ.Σ.Ε.Ε, την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 στο Πεδίον του Άρεως στις 11.00 το πρωί,  αντιδρώντας  στις συνεχιζόμενες πολιτικές λιτότητας, φτώχειας και εξαθλίωσης, την ίδια ώρα που  βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών και με επώδυνες αποφάσεις της κυβέρνησης που στοχεύουν ευθέως στην καρδιά δικαιωμάτων μας. Και σ΄αυτή την συγκέντρωση έγινε πορεία διαμαρτυρίας με κατάληξη την Βουλή.