Το σωματείο μας προγραμματίζει νέα έκτακτη 4τραήμερη εκδρομή, κοντινής απόδρασης την περίοδο των εορτών στο ΜΠΑΝΣΚΟ της Βουλγαρίας. Το  πρόγραμμα έχει ως εξής: Αναχώρηση από  Αθήνα την Πέμπτη 4/1/2018 με προορισμό το ΜΠΑΝΣΚΟ όπου θα γίνουν τρείς διανυκτερεύσεις. Ολοήμερη επίσκεψη στη ΣΟΦΙΑ την Παρασκευή 5/1/2018 και επιστροφή στο ΜΠΑΝΣΚΟ. Ελεύθερη ημέρα το Σάββατο 6/1/2018 στην πόλη του ΜΠΑΝΣΚΟ, για σκι, καζίνο και ότι άλλο προσφέρεται στη περιοχή. Αναχώρηση την  Κυριακή το πρωί για το ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ και κατόπιν επιστροφή για Αθήνα. Επίσης περιλαμβάνονται στο ξενοδοχείο 4* τρία πρωινά και τρία δείπνα, ξεναγός όλες τις ημέρες και υπεύθυνος του τουριστικού γραφείου. Όλα τα παραπάνω διαμορφώνουν το κόστος για την τετραήμερη εκδρομή στα 150 ευρώ ανά άτομο.

Προσοχή, επειδή την συγκεκριμένη περίοδο είναι τα Χριστούγεννα των Ρώσων και ζήτηση είναι πάρα πολύ μεγάλη,  για το λόγο αυτό θα πρέπει οι δηλώσεις συμμετοχών και η εξόφληση του κόστους της εκδρομής να γίνει έως την  Δευτέρα 20/11 2017, ώστε να κλείσουν τα ξενοδοχεία, λόγω της αυξημένης επισκεψιμότητος στην περιοχή τις παραπάνω ημερομηνίες. Μετά την Δευτέρα 20/11/2017 οι δηλώσεις συμμετοχής, θα είναι σχεδόν αδύνατες.

Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του σωματείου και τηλεφωνικά στο 2108220296.