Επίσκεψη στα γραφεία του Σωματείου μας πραγματοποιήθηκε από το Συνδικάτο Συγκοινωνιών του Βελιγραδίου και του αντίστοιχου Εργατικού Κέντρου Βελιγραδίου, με επικεφαλείς τους Προέδρους των παραπάνω Οργανώσεων.

Τους υποδέχθηκε αντιπροσωπεία του Σωματείου μας με επικεφαλή τον Γεν. Γραμματέα Κώστα Πιπέρα. Έγινε μια πολύ γόνιμη συζήτηση μεταξύ των σωματείων, όπου αναπτύχθηκαν οι θέσεις, οι δράσεις και ο ρόλος του κάθε σωματείου στο χώρο που δραστηριοποιείται. Από πλευράς του σωματείου μας, ο Γενικός Γραμματέας ανέπτυξε την κατάσταση των συνταξιούχων στην Ελλάδα με την πολύχρονη οικονομική κρίση και τις μειώσεις των συντάξεων, τις θέσεις μας και τον ρόλο μας στο συνδικαλιστικό κομμάτι των συνταξιούχων της χώρας μας και για όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες που αναπτύσσει  το σωματείο μας για τα μέλη του.

Ο Σέρβος Πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων στις Αστικές Συγκοινωνίες, από την πλευρά του μας ενημέρωσε για τα δικά τους θέματα και τις δραστηριότητες τους, μας μετέφερε τους χαιρετισμούς του αντίστοιχου σωματείου συνταξιούχων του χώρου τους και μας προσκάλεσαν να επισκεφτούμε τα σωματεία τους στο Βελιγράδι, κατόπιν  επικοινωνίας που θα έχουμε. Επίσης αποφασίσθηκε να υπάρχει συχνή ενημέρωση και επικοινωνία μεταξύ των σωματείων, με σκοπό την συνεργασία των σωματείων σε θέματα συνδικαλιστικά και πολιτιστικά.

Τους ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψή τους και τους δηλώνουμε ότι η συνεργασία και οι σχέσεις μας θα βελτιωθούν στο επόμενο διάστημα, με στόχο την αδελφοποίηση των σωματείων.