ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ  Ο. Α. Σ. Α  &  ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Αρ. Αποφ. 6984/09  Ικτίνου 4 – 10552 Αθήνα, 3ος  Όροφος

Τηλ: 210 82 20 296 , FAX: 210 82 11 541 e-mail: somateiooasa@yahoo.gr

 

Αριθ. Πρωτ: 240                                                     Αθήνα 17/11/2017

ΘΕΜΑ: ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας και όλοι οι συνταξιούχοι μέλη μας, εκφράζουμε τα ΘΕΡΜΑ  ΣΥΛΛΗΠΥΤΗΡΙΑ μας, στις οικογένειες των συνανθρώπων  που έχασαν την ζωή τους στην Δυτική Αττική, με τα ακραία καιρικά φαινόμενα και την καταστροφική πλημμύρα που χτύπησε την περιοχή της Μάνδρας,  Μαγούλας και της Νέας Περάμου.

    Δυστυχώς η οικογένεια των συνταξιούχων στις Αστικές Συγκοινωνίες, θρηνεί τον χαμό του συναδέλφου μας ΚΑΒΑΓΚΑ ΙΩΑΝΝΗ, που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, της πρωτοφανούς θανατηφόρας πλημμύρας . Καλό παράδεισο να έχει ο αδικοχαμένος συνάδελφός μας, παντοτινή  υγεία στην οικογενειά του, ώστε να είναι αιωνία η μνήμη του.  Συνάδελφε Γιάννη  οι συνταξιούχοι συνάδελφοι σου θα σε θυμούνται για πάντα.

    Η έλλειψη έργων υποδομής, η καταπάτηση ρεμάτων από το ίδιο το Δημόσιο, η αυθαίρετη δόμηση,  έφεραν το θλιβερό αποτέλεσμα να θρηνούμε σήμερα 19 νεκρούς.

    Απαιτούμε την άμεση στήριξη των πληγέντων, την αποκατάσταση των ζημιών σε σπίτια και μαγαζιά και επιτέλους να γίνουν σωστές μελέτες για αντιπλημμυρικά έργα ουσίας και τα οποία πρέπει να είναι άμεσης προτεραιότητας για τη πολιτεία.

                                                ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                     ΘΕΟΧ. ΤΑΤΑΡΑΚΗΣ                                          ΚΩΝ. ΠΙΠΕΡΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ